lørdag den 11. juli 2015

Summercamp dag 4 - farvede bælter

Morgentræning var en yderst behagelig træning kl. 7.15. De første 20 minutter lavede vi en åndedrætskata. Det var stille og rolig. De sidste 10 minutter blev brugt til en blanding af stafet og kryds-og-bolle, hvor taberholdet skulle lave 10 armbøjninger, mavebøjninger og rygbøjninger. det så ud til at vores hold ville tabe, men så lavede vores hold en slags 'selvmål'. De glemte hvilken farve de havde, og flyttede vores i stedet, så vi fik 3 på stribe.

Formiddagstræningen var 1½ times effektiv træning:


Mae geri: Mere end 100 med hvert ben


Yoko geri kekomi: Mere end 50 med hvert ben

Ushiro geri: Mere end 50 med hvert ben

Mawashi geri: Mere end 50 med hvert ben
Til slut blev det sat sammen i kihon stil. I alt 1 times spark. Sveden dryppede på gulvet for flere af os. Én gled i det. Den sidste halve time lavede vi 7 kata, og de sidste 10 min udstrækning med ekstra udstrækning ved hjælp af en makker, der pressede på eller trak i os. 


Jeg tror nok benene kan mærkes i morgen.

Om eftermiddagen var der kun 1 times træning med Sensei Nagagi fra Japan. Vi trænede benstillinger og kata: Tekki Shodan. Desuden ippon kumité. Rigtig god træning.

Sidst på eftermiddagen var der graduering. Frank og Morten fra klubben fik deres 1. sorte bælte (shodan) og Christian fik sit 3. sorte bælte (sandan). Tillykke til alle 3 og alle de andre.

Graduering til sort bælte (shodan)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar