![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhC_kSwqxl_2LPaJgBJ_rIZBjRgrcMTdcy4nX4oE9B4WbPGgA-4pOGEj-mgFN0VRkwT0Yzt8wzJXVFSl-sGghjGP_MwfeL3yxOBKbpXBYT8H5HjUbIsH2E0kkH6zDpRl86SeiF_5R2_sAjF/s640/IMAG0584.jpg)
Jeg valgte at kombinere flere forskellige opskrifter og faldt for at lave marmeladen i ovn i stedet for at koge og røre. Du kan se, hvordan jeg gjorde på siden med opskrifter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4QVSp56o_9iRHIk93R5RQrgD-VPuAPTPJ9BVniFv3MmBZeqS1eUHvH9b0vbXQar8dKO1bMJ54Dj48XQZgIIAvVke6sKc__2NFLZE4bVigtHKr6vmYnSpI0k2Xy-uMOrH7bxxygogi0v_m/s640/IMAG0586.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPcPmeBailmBrELudaeoIR-meBAq1JSWDW8gL_xoIEfCYEvxnrfsb3agE1KjGdP3KCktBoGPEZ91zxspUi5bMt-LKJMIEReGgXDWMNtiPUfkO1zR5gzQY1uQVYa7g2eMWIbvdfySqKzBi8/s640/IMAG0581.jpg)
Mens marmeladen var i ovnen kogte jeg sten og lidt skind i lidt vand. Det blev til denne flotte blommevæske, som kan tilsættes i saftevand eller som saft i en dessert.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar