søndag den 3. januar 2016

Afrimning af fryser

Der er visse ting, man skal tage sig sammen for at gøre. Noget som man udsætter igen og igen ved hjælp af indre samtaler, undskyldninger og overspringshandlinger.

For mit vedkommende er én af dem den årlige afrimning af fryser. Det er jo ikke fordi det tager særlig lang tid, når jeg først går i gang. Fordelene er at man samtidig får gennemgået og sorteret indholdet.




Min teknik:

  • Afrim i vinterhalvåret, for så kan indholdet stå udenfor imens.
  • Sluk for fryseren.
  • Tag alting op. 
  • Sæt det samlet i det fri.
  • Lad låget stå åben.
  • Gå i bad eller lav noget andet i en ½ times tid.
  • Isen frigøres let med en paletkniv.
  • Saml isen op og læg den evt. i plantekrukker, der trænger til vand.
  • Afvask fryseren med antibakteriel sæbevand.
  • Læg indholdet tilbage i fryseren, efter evt, is er rystet af.
  • Pak det i aftørrede kurve efter et sorteringsprincip, som du kan huske.
  • Kassér det, der ikke skal bruges.
  • Tænd for fryseren igen.
  • Sæt knappen for lynfrys til. 
  • Sluk for lynfrys efter ½ times tid.
Her er isen fra fryserens inderside:

Hvis du synes, at det ser ud af meget, er det fordi, jeg 'sprang' over sidste år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar