For mit vedkommende er én af dem den årlige afrimning af fryser. Det er jo ikke fordi det tager særlig lang tid, når jeg først går i gang. Fordelene er at man samtidig får gennemgået og sorteret indholdet.
Min teknik:
- Afrim i vinterhalvåret, for så kan indholdet stå udenfor imens.
- Sluk for fryseren.
- Tag alting op.
- Sæt det samlet i det fri.
- Lad låget stå åben.
- Gå i bad eller lav noget andet i en ½ times tid.
- Isen frigøres let med en paletkniv.
- Saml isen op og læg den evt. i plantekrukker, der trænger til vand.
- Afvask fryseren med antibakteriel sæbevand.
- Læg indholdet tilbage i fryseren, efter evt, is er rystet af.
- Pak det i aftørrede kurve efter et sorteringsprincip, som du kan huske.
- Kassér det, der ikke skal bruges.
- Tænd for fryseren igen.
- Sæt knappen for lynfrys til.
- Sluk for lynfrys efter ½ times tid.
Her er isen fra fryserens inderside:
Hvis du synes, at det ser ud af meget, er det fordi, jeg 'sprang' over sidste år. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar